• Het was een zonovergoten dag, zondag 12 maart , dat EHC DS2 uit speelde tegen Hercules. Al deed de temperatuur mogelijk anders vermoeden, er werd toch binnen gespeeld??en hoe!

EHC ging direct voortvarend van start. Er werd goed samengewerkt wat resulteerde in een dynamische aanval en een verdediging die potdicht zat. Het aanwezige publiek was enthousiast en werd getrakteerd op een aantrekkelijk spelletje handbal.

Bij rust gaf het scorebord een welverdiende 8-12  voorsprong aan voor de dames van EHC. ( Jasmijn, Mirte, Amy v E (3), Amy v H (2), Nicole, Cynthia( 3) en Regina )  De verwachtingen waren dan ook hoog gespannen voor de tweede helft.

Na een tactisch praatje van Marjan, die wel leek te coachen voor twee, ging de tweede helft van start. Ook nu hadden de dames de overhand. Er werd hard gewerkt om de punten mee naar huis te kunnen nemen. En dat lukte, EHC won de wedstrijd met een mooie  19-24 eindstand ( Jasmijn (2), Amy v E (2), Amy v H (3), Nicole (2), Akkie, Regina en Cynthia)

Door de winst van deze zondag hebben de dames nog een kans om degradatie te voorkomen. Het wordt spannend de komende week, maar we gaan er uiteraard van uit dat er na deze mooie overwinning nog velen zullen volgen!