• Ook dit jaar heeft EHC weer gecollecteerd voor Jantje Beton. Op vrijdag 17 februari en dinsdag 21 februari heeft de jongere jeugd van EHC gecollecteerd. Samen met een begeleider gingen de kinderen in groepjes collecteren in de wijk de Rietvink in Leidschendam. Op vrijdag werd het spits afgetrapt door de gehele F- en E-groep en die hadden er goed de pas in. Op dinsdagavond collecteerde de D-jeugd. Met volle inzet en enthousiasme werd er gecollecteerd! Na afloop was er voor iedereen wat te drinken en wat lekkers en werd enthousiast aan elkaar verteld hoe het collecteren was gegaan.

    Ook de oudste jeugd heeft meegeholpen op dinsdag 21 februari. In plaats van de training werd er door de C-, B- en A-jeugd gecollecteerd in de wijk Zeeheldenbuurt, rondom de Nieuwstraat en in ’t Hert en de Zwaan. Top! Naast alle inzet van deze jeugd, liepen ook een aantal senior leden individueel in Leidschendam. 

    De inzet van alle collectanten heeft een mooie opbrengst opgeleverd van € 1.195,92 Dat betekent voor EHC€ 598,-in de jeugdpot! 

    Alle jeugdleden, begeleiders en collectanten heel erg bedankt voor jullie hulp en inzet!

     

    terug