• Op zondag 19 februari speelde EHC dames 2 uit tegen koploper Olympia´72. Hoewel het behoorlijk vroeg was voor velen ( 8:45 uur verzamelen ) zat de stemming er goed in. Onder toeziend oog van coach John van der Meer werd er serieus warmgelopen en een tactiek uitgezet voor de komende wedstrijd. De opdracht was duidelijk: vanaf het begin er vol tegenaan en je eigen spelletje blijven spelen. Want ook al is Olympia de koploper, "het kan altijd". (quote : John van der Meer)

In het begin van de eerste helft bleven de dames goed bij. De verdediging stond als een huis en er waren behoorlijk wat kansen. Er werd goed samengewerkt en vanaf de bank werd er luidkeels aangemoedigd. Toch kon niet worden voorkomen dat Olympia langzaam uitliep en er bij rust een 11-5 op het scorebord stond.  (Jasmijn, Mirte, Nicole (2) en Regina)

In de rust kregen de dames van EHC tactische aanwijzingen van de coach, waardoor ze vol goede moed begonnen aan de tweede helft.( Jasmijn, Akkie (2) , Cynthia (3) en Nicole) Er werd erg leuk gehandbald, maar helaas konden de dames van Olympia niet meer worden ingehaald. EHC verliet Wassenaar met een eindstand van 23-12. Al met al een goede wedstrijd tegen een tegenstander die helaas nét een maatje te groot was??

De dames gaan nu genieten van twee weken rust, maar op 12 maart gaan ze weer vol aan de bak, uit tegen Hercules!