• Zaterdag 18 februari mochten de dames van EHC aantreden in Voorhout tegen Foreholte. De thuis wedstrijd tegen Foreholte bleef spannend tot de laatste minuten. Aan het begin van de wedstrijd belooft het al een leuke en sportieve wedstrijd te worden.

Met mooie acties en goed samenspel waarbij er in de aanval veel gaten vielen kwam EHC al snel op voorsprong. Er werd snel door gewisseld waardoor de hoeken energie bleven houden om veel break outs te lopen, hier kwamen dan ook een paar mooie doelpunten uit voort. De laatste 5 minuten zakten de dames van EHC even in en dit werd dan ook gelijk afgestraft met drie tegendoelpunten. Hierdoor gingen zij de rust in met een achterstand van 10-9.

Na een oppeppend praatje in de rust van coaches John van der Meer en Annemieke Drechsler werd er vol goede moed aan de tweede helft begonnen, want deze wedstrijd wilden de dames natuurlijk niet verliezen. EHC kwam al snel weer op voorsprong en dit hebben zij, ondanks de spannende laatste minuten waarin Foreholte ook goed terug wist te komen, vast weten te houden tot het einde van de wedstrijd. Met een eindstand van 18-19 mochten de dames van EHC naar huis met weer twee mooie punten.

De komende twee weken zijn de dames van EHC vrij en kunnen zij weer opladen om daarna de laatste twee wedstrijden van het zaalseizoen te spelen. Op 12 maart spelen zij tegen Verburch om 20.00 in de Fluit.