• Zondag 12 februari speelde EHC Dames 2 thuis tegen Stompwijk ’92. Een "beladen" duel, daar trainer John van der Meer voorheen trainer was van deze vereniging. Er werd vrijdag dan ook getraind met voorkennis. Er werd speciaal een wisseltje geoefend dat met de 5-1 opstelling van Stompwijk de kansen op de winst moest vergroten. Dit wisseltje werd toepasselijk omgedoopt tot "de John".

Die zondag stonden de dames vol enthousiasme klaar om aan deze kraker te beginnen. Coach Remco Hooijmans had nog wat "inside information" gekregen over de speelsters en had  daarop zijn tactiek aangepast.

EHC ging goed van start. Er werd stevig verdedigd, goed samengespeeld en ook de "John" kwam regelmatig voorbij. De dames konden goed in het spoor blijven van Stompwijk door doelpunten van Joelle, Mirte, Regina, Cynthia (3), Nicole en Amy (3).

Helaas raakte 27 seconden voor het eind van de eerste helft een speelster van Stompwijk ernstig geblesseerd, wat resulteerde in een lange blessurebehandeling. De dames van EHC waren hierdoor volledig uit hun spel en dat was jammer genoeg te zien in de tweede helft??

Stompwijk liep langzaam aan steeds verder uit en kwam meer en meer in de wedstrijd. De dames van EHC bleven ervoor knokken, maar zaten niet meer in de "flow" van de eerste helft. Er werd nog wel gescoord door Nicole (3), Karlin en Amy (3), maar het mocht niet meer baten. De wedstrijd eindigde in een 17-25 overwinning voor Stompwijk ’92.

Al met al een leuke wedstrijd door de niet aflatende inzet van de dames.

Komende zondag spelen de dames uit tegen Olympia en zullen er alles aan doen om de punten mee terug te nemen naar Leidschendam!