• Zaterdag 4 februari stond er een spannende wedstrijd op het programma voor de herenselectie van EHC. Op de ranglijst stond tegenstander Achilles op hetzelfde aantal punten. De heenwedstrijd eindigde gelijk...

    Dankzij Chris Klein, eigenaar van RPK transport werd er in een volle bus afgereisd naar Apeldoorn.Volle bus, aanmoediging op de tribune en een gemotiveerde ploeg, ingrediënten voor een goede wedstrijd.

    Niets was minder waar... de eerste 10 minuten leken de mannen van EHC nog in de bus te zitten. Snel keken ze tegen 4 punten achterstand aan. Na een time-out van coach Kaci kwamen de heren terug in de wedstrijd.De eerste helft ging de strijd gelijk op, beide ploegen wisten de wedstrijd niet naar zich toe te trekken.

    De tweede helft werd onder luide aanmoedigingen van de tribune gestart vol verschillende aanvallende wisselingen. Lennart Oorburg wist een sterke wedstrijd te bekronen met een flink aantal mooie benutte kansen.De rest van het team was minder fortuinlijk in de afronding. Zij vonden veelvuldig de sterk spelende keeper van Achilles op hun weg.Dit zorgde ervoor dat EHC niet kon aanklampen en uiteindelijk de wedstrijd uit handen zag glippen.

    Er restte nog 1 ding... een gezellige terugreis met de fanatieke aanhang! Bedankt RPK Transport voor deze geweldige sponsoring! 

    Statistieken goals: 

    Bart Vinkesteijn 7 x, Don Hessing 5x, Tim Lammers 4x, Lennart Oorburg 4x, Pim Hessing 3x, Wessel de Rijk 1x, Kylian van Vliet 1x en Jermaine Taco 1x.

    Terug