• Zaterdagavond 28 januari moesten de EHC dames 1 tegen de koploper Quintus.

In het begin van de wedstrijd ging het  gelijk op tegen de dames van Quintus. De verdediging stond goed dicht en de dames van EHC sloten goed met elkaar. Waardoor een stand van 6-7 stond na ongeveer 10 minuten. Na een paar goede afstandsschoten van Quintus en mooie passeerbewegingen van EHC gingen ze met een stand van 9-14 de rust in.

In de tweede helft lukte het de dames van EHC niet om het punten verschil te behouden en liep de achterstand op tot 8 punten. De dames van EHC kregen door veel balverlies, breakouts tegen. Daarnaast gingen veel ballen op de paal en lat. Doordat de kansen niet benuttigd werden was de uiteindelijke stand 14 - 31.

Aankomende week moeten de dames van EHC tegen de dames van VELO die 3 plekken boven EHC.