• Laat in de middag moesten de dames van EHC aantreden tegen ODIS. Een gewaagde tegenstander die wat betreft punten net boven EHC staat. EHC begon scherp aan de wedstrijd. In de verdediging was EHC gretig en pakte zij ODIS goed aan. In de aanval miste EHC deze gretigheid wat resulteerde in een 11-9 achterstand tijdens de rust.

Ook in de tweede helft stond de verdediging van EHC sterk. Gezamenlijk werd er goed gesloten en aangepakt. In de aanval miste er echter variatie en creativiteit waardoor EHC wat betreft doelpunten niet kon aansluiten bij ODIS. Het goede keeperswerk van Daniëlle mocht niet meer baten. Met een eindstand van 19-16 is het EHC niet gelukt om een plaatsje in de ranglijst op te schuiven.

Volgende week zaterdag moeten de dames aantreden tegen de koploper Quintus. Lukt het de dames om hen te verslaan? Kom allen om 19.00uur naar de Fluit om EHC te ondersteunen.