• De dames van EHC speelden zondag in Poeldijk tegen koploper Verburch. De ploeg van trainer-coach John van der Meer kon vrij lang bijblijven, maar moest zich tegen Verburch uiteindelijk toch gewonnen geven.

Na vrijdag goed te hebben getraind, begonnen de dames zondag sterk aan de wedstrijd. Door een paar mooie combinaties met de cirkel in de aanval, kwam EHC op een kleine voorsprong. Ondanks een goede verdediging, konden de dames van Verburch goed bijblijven. Het einde van de eerste helft zakte de verdediging helaas wat in en kon Verburch de voorsprong pakken. Met 13-11 voor Verburch gingen de dames rusten.

Balverlies
    Het begin van de tweede helft begon EHC weer sterk, maar na een aantal minuten zwakte het spel echter af. Door veel balverlies en een zwakkere verdediging kon Verburch verder uitlopen. In de aanval bleef EHC het eigen spel spelen, maar het was helaas niet genoeg om dicht bij de koploper te blijven. De eindstad was 29-21 in het voordeel van Verburch. De volgende wedstrijd is zaterdag 17 december thuis in De Fluit tegen Snelwiek (19.00u).