• Zaterdag avond 3 december speelden de dames thuis tegen Foreholte. Twee aan elkaar gewaagde teams, met ongeveer dezelfde uitslagen. Foreholte begon snel waardoor ze al snel met 0-2 voorstonden. Dit was een wake-up call voor de Leidschendamse dames en met goed samen spel in de tegenaanval gingen de dames erop en erover.  De training van afgelopen vrijdag wierp zijn vruchten af, met mooie wissels en vrijgespeelde kansen kwam er een ruststand van 12 -10 in het voordeel van EHC.

De tweede helft begon EHC weer sterk en liepen ze uit naar 17-13. Maar de dames van Foreholte lieten het er niet bij zitten en kwamen goed terug naar 18-17. Het werd erg spannend en ook het publiek liet van zich horen. Met een geweldige redding van keepster Samantha op een cruciaal moment, die een penalty stopte, ging het publiek uit zijn dak en herpakte EHC zich in de laatste minuten.

Met deze energie speelden de dames de wedstrijd uit en pakten ze twee punten met een eindstand van 21-18.

Bedankt publiek! We zien jullie graag weer over twee weken in de Fluit,dan spelen de Dames 1 tegen Snelwiek.