• Komen wij aan bij Clubhuis EHC staat er een Kwibus. Jullie gelijk denken wat of wie is de Kwibus? Dat is een touringcar om ons te vervoeren naar de wedstrijd van onze Heren 1 naar Sittardia Heren 2.

    Om 16.00 uur exact gingen we de reis aan om 3 uur later te arriveren in Sittard. Heenreis waren de spelers nog met de gedachte bij de aankomende wedstrijd.

    Toen om 20.00 uur begon de strijd tegen Sittardia die op de 7e plaats in de competitie staat en onze EHC heren helaas op de laatste plaats.

    Oke de wedstrijd start al gauw en keken we snel tegen een achterstand van 2 doelpunten .In het handbal gebeuren is dat niks dus balde de herener aardig op los.Jammer dat ze geen ene keer voor kwamen te staan dan had ik nog gehoopt op een gelijk spel of winning.

    Ruststand  18 - 11

    Tweede helft begon met goed verdedigen ,maar de aanval en het scoren lukte maar niet ,2 penalty`s  missen  en paal gooien dus jammer helaas verloren.

    Eindstand 37 - 24  

    Weer naar huis met de Kwibus die goed werd bestuurd jawel een vrouwelijke bestuurster heel fijn. Onderweg was het heel gezellig lekkere muziek en allemaal gezellige personen in de bus.

    A.S Zaterdag spelen onze heren 1 weer thuis in de Sporthal de Fluit kom allemaal aanmoedigen dat is zo gezellig.

    Tijd  20.30 uur tegen Koorneef/ Quintus 2 

    Groeten van Leny van den Akker

    (Die zo`n beetje vanaf haar 12 de jaar aan de Handbal denkt.Zelf ook gespeeld bij HVL Leidschendam , ERIDOS , EHC)

    terug