• Ondanks een goede start gingen de handbaldames van EHC zaterdagavond toch ten onder tegen VELO. Slordigheid in de aanval speelde de ploeg van John van der Meer parten.

Zaterdagavond 19 november speelden de dames van EHC hun thuiswedstrijd tegen VELO. VELO uit Wateringen is een bekende ploeg voor EHC. In de veldcompetitie kwam EHC dit team al tegen. De dames onder leiding van John van der Meer begonnen goed. Na een 0-2 achterstand was de ploeg wakker geschud en wist deze door mooi samenspel de stand terug te brengen naar 7-2. De laatste 10 minuten zakte de aandacht weg en konden de dames van VELO mooie 1-op-1-acties maken. Het lukte EHC niet om de voorsprong behouden. De ruststand was 13-14 in het voordeel van VELO. Na de peptalk van de trainer-coach gingen de dames met goede moed het veld in. Er was mooi samenspel in de eerste aanvallen van de tweede helft. Helaas konden de dames van EHC dit niet volhouden. Het spel verzwakte, omdat de focus ontbrak bij de meiden. Hier maakten de dames van VELO goed gebruik van. EHC liet veel slordige fouten noteren in de aanval. Veel balverlies was het resultaat. EHC kon het niet opbrengen om als team een goed samenwerkende verdediging neer te zetten. VELO maakte hier goed gebruik van en hun voorsprong werd steeds groter. De wedstrijd is geëindigd met een stand van 20-27 voor VELO. Volgende week zaterdag staat de uitwedstrijd tegen SOS-Kwieksport op het programma!