• Afgelopen zaterdagavond moesten de dames van EHC onder leiding van John van der Meer aantreden tegen ODIS. Op het veld werd een paar weken eerder gewonnen dus de insteek van de thuisploeg was om wederom de punten binnen te halen. De dames begonnen sterk vanaf het beginsignaal. Door afwisselende afstandsschoten en mooie acties vanaf de cirkel liepen de dames direct uit naar een voorsprong van 5-1 na 5 minuten gespeeld te hebben. Deze goede spirit hielden de dames vast en liepen zo verder uit naar een 9-2 voorsprong. Aan het einde van de eerste helft kregen de dames van ODIS een paar kansen en konden de ruststand brengen op 11-6. In de rust gaven John van der Meer en Annemieke Drechsler verschillende boodschappen aan de selectie waaronder niet verslappen, want de dames van ODIS gaven zich nog niet gewonnen. Deze opdracht zat bij iedere speelster tussen de oren, want collectief werd er gestreden de tweede helft. ODIS wist, door middel van 4 benutte pingels, het verschil gelijk te houden, maar kreeg geen mogelijkheid om dichterbij te komen. Een collectief sterk EHC verdedigde als mannen en ODIS kon zo de laatste 30 minuten maar 5 velddoelpunten maken. De dames van EHC wisten hun eigen kansen te benutten en zo kwam de winst nooit in gevaar. Bij het eindsignaal bleven de verdiende punten in Leidschendam bij een eindstand van 20-15.