• Dit weekend stond de eerste zaalwedstrijd voor de meiden van John van de Meer op het programma. Het duel op zaterdagavond in Sporthal De Fluit werd door veel bezoekers aanschouwd. De supporters kregen waar voor hun tijd, want de wedstrijd was fel en fair. De dames van Dios doen al jaren mee voor het kampioenschap, dus de verwachtingen waren hooggespannen. De dames uit Leidschendam-Voorburg wisten de eerste helft weinig te doen aan hun harde en goedgerichte afstandsschoten. Gelukkig bleef door mooie combinaties met vooral de cirkel de achterstand beperkt tot 10-15 bij rust. Met name op verdedigend vlak moest er de tweede helft veel gebeuren. Dat deden de dames dan ook en zij kwamen goed terug. Tot vlak voor tijd bleven de twee ploegen dicht bij elkaar. En uiteindelijk werd ‘maar’ met 18-21 verloren. Veel strijd, maar helaas nog te veel fouten in het afmaken. Er is echter heel veel progressie te zien, dus komt allen kijken naar de volgende wedstrijd, want dit team heeft veel potentie!