• Op zondag 9 oktober trad de DAJ aan tegen HVV’70, de nummer twee van dit moment. Ditmaal werd het team aangevuld door Beau, Daniëlle en Lisa uit de DCJ2. De coaching was in handen van Daniëlle(DS2) Het publiek werd getrakteerd op een heerlijk zonnetje én op een prachtige wedstrijd.

EHC ging goed van start en bleef prima in het spoor van HVV. Er werd goed samengewerkt en de sfeer binnen het team was positief. De ruststand was zelfs in het voordeel van EHC ( 9-10 ) In de tweede helft kregen de dames vleugels en liepen uit. Er werd steeds beter gebruik gemaakt van de kansen en ook de invallers wisten te scoren!

Helaas liet HVV dit niet zomaar gebeuren en verharde hun spel.  Regelmatig werden er speelsters van HVV met een tijdstraf van het veld gestuurd vanwege kritiek op de scheidsrechter. Complimenten voor de dames van EHC , die zich niet lieten beïnvloeden door de tegenpartij en hun eigen spelletje bleven spelen.

Vlak voor het eind van de wedstrijd stond HVV op een nipte voorsprong. Twee aanvallen voor het eindsignaal maakte EHC gelijk en braken er spannende minuten aan...... Gelukkig  wisten de meiden de boel goed dicht te houden en werd de wedstrijd beslist in een mooie 23-23.

Op papier een gelijk spel, maar voor EHC een mentale winst!!