• Afgelopen zondag konden de heren C kampioen worden door thuis te winnen van Rijnstreek. Doordat Beau geblesseerd was konden we gelukkig op Björn rekenen om de goal te verdedigen. De mannen begonnen gespannen en hadden moeite met het harde fysieke spel van Rijnstreek. De eerste helft ging nagenoeg gelijk op en we gingen met één goal voorsprong de rust in. In de tweede helft deed de tegenstander er nog een schepje bovenop en kwamen we zelfs achter. De mannen gingen mee met het spel van de tegenstander en speelde daardoor misschien wel de slechtste wedstrijd van het seizoen. Gelukkig wisten we in de slotfase gelijk te maken: 15-15. Helaas moest het kampioensfeestje nog even wachten omdat Oliveo wel gewonnen had.

Gelukkig volgde de laatste wedstrijd van het seizoen tegen Foreholte een dag later zodat we snel konden revancheren! De wedstrijd begon om 19:00 en binnen. Ondanks alle goede bedoelingen stonden we binnen 5 minuten met 3-1 achter. Hierna waren de zenuwen voorbij en begonnen de jongens met handballen. De rust werd bij een stand van 5-13 berijkt.

Na de rust werd er goed door gehandbald en was de buit binnen. Het kampioenschap is uitbundig gevierd waarbij we zelfs live op facebook waren. Mannen, gefeliciteerd en op naar het zaalseizoen (waar het in iedergeval weer wat warmer is)!