• Voor de heren C stond afgelopen zondag de uitwedstrijd tegen de HC2 van Oliveo op het programma. Op het laatste moment konden de coaches nog de uitshirts regelen zodat de heren netjes konden aantreden. Jammer genoeg zat hier wel een luchtje aan omdat de heren B ze de dag ervoor nog gebruikt hadden. Helaas konden Jeremy en Abdou er niet bij zijn en moesten we het doen zonder wissels.

De wedstrijd ging gelijk op en de teams scoorden om en om. Halverwege de eerste helft ging het even wat minder en liep Oliveo uit naar een voorsprong van drie goals. De rust werd bereikt met een tussenstand van 16-13.

In de tweede helft gingen we 5-1 spelen en voerden de jongens hun taken goed uit. Angelo had de hoekspeler goed onder controle en heeft hem geen goal meer laten maken. Doordat de verdediging beter stond kon Beau de ene na de andere redding maken. Met gevarieerd aanvalsspel liepen we langzaam in en kwamen we uiteindelijk gelijk. In de laatste 10 minuten zat de tegenstander erdoorheen en maakten de mannen het karwei af. Er werd gewonnen met 22-25 en de eerste plaats in de poule is veroverd. Al met al een fantastishe overwinning waar iedereen keihard voor gewerkt heeft: Jay, Rijk, Sem, Dave, Ricardo, Beau en Angelo bedankt voor deze spannende wedstrijd en super goed samengewerkt! A.s. zondag kunnen we thuis kampioen worden! We hopen dat Jeremy en Abdou er weer bij zijn zodat we het met z\\'n allen kunnen vieren.