• Met het zonnetje mee en het vieren van scheidsrechter week met bonbonnetjes voor de scheids ging het team van John van de Meer lekker aan de slag in Schiedam. Na een goede warming-up stond er weer een ervaren team tegen het jonge EHC, maar dat maakte vooral in het eerste kwartier niets uit. Leuke combinaties en break-outs zorgden voor een kleine voorsprong met rust van 14-15. Echter de weergoden hadden zich tegen ons geleerd, de regen kwam met bakken uit de hemel. Dat werkte niet in ons voordeel.. Het doel werd nog maar mondjesmaat bereikt en als de bal al werd gegooid kwam deze veel te vaak op de lat, paal of ernaast. Er werden veel te veel kansen gemist. Gelukkig was de verdediging goed bezig in de tweede helft en kon er met 20-20 toch een puntje worden meegenomen naar Leidschendam. Volgende week thuis hebben we een virus, dus kom eens kijken??.