• Dit seizoen is er eentje met veel zon, dus na een lekkere warming-up konden we beginnen met de wedstrijd in Zoetermeer.
    Een jong EHC-dames 1ctegen een Gemini-team met veel ervaring. De dames uit Zoetermeer hadden nog geen punten en ook dat zag er dus zonnig uit. De scheidsrechter floot 12.10 voor het begin van de wedstrijd. Waar het er vooraf leek dat de Leidschendamse meiden het zouden moeten hebben van breaks gingen de Gemini-vrouwen in de snelle aanval. Gelukkig ging het afmaken ze niet zo goed af en kon EHC uitlopen door aardige combinaties. Het liep echter voor geen meter en gelukkig waren het niet de beste tegenstanders. Daarom kon er toch een voorsprong worden neergezet van 5-13 bij rust. Maar de tweede helft moest er toch echt een andere wind gaan waaien na de pauzespeech van John vd Meer, dit was echt niet leuk om naar te kijken.. Maar hoe de meiden ook hun best deden zelfs de pingels werden grotendeels gemist.. Ook Gemini misten hun pingels, waardoor er na het laatste fluitsignaal met 2 punten terug kon worden gereisd naar Leidschendam. De eindstand van 14-20 is dan ook het enige wat we moeten onthouden van deze zondagmiddag. Volgende week laten we weer zien dan we echt kunnen handballen, hopelijk met Yoshi die geblesseerd uitviel??.