• Op een oververhitte trainingsavond moest dinsdagavond 13 september de inhaalwedstrijd worden gespeeld tussen EHC en ROAC. Een warming up leek niet nodig, maar de coach Van Dijk was het daar niet mee eens en hij liet de warming up dunnetjes overdoen.. Met 29 graden op de thermometer blies het dynamische scheidsrechtersduo voor aanvang van de wedstrijd. Vooraf werd al besloten twee extra drinkpauzes in te lassen wegens het hete weer. Bijna oververhit kwamen de Leidschendamse dames na deze pittige warming-up als een malle uit de startblokken. Vooral verdedigend lieten zij weinig steken vallen. Met leuke cominaties met de cirkel, vrije kansen op de hoeken en het goed lanceren van de opbouwers werd al snel een voorsprong opgebouwd. Hierdoor kwam er in de rust een mooie tussenstand van 11-3 op het scorebord. Vooral niet verslappen in de verdediging was het credo voor de tweede uitputtende helft in de noaltijd bloedhitte! Gelukkig hadden de dames uit Roelofarendsveen hier net zoveel last van en bleven de EHC-meiden ook in de tweede helft als een blok voor hun keepster staan, die hierdoor niet veel te doen had J Met een overweldigende 21-7 werd afgefloten. Leuke wedstrijd! Op naar de volgende??